TSL Highlander Tour S titan black hótalp

1 db készleten

39 696,00 Ft‎

   (31 256,69 Ft‎ Áfa nélkül)

Reduced price!

-20%

49 620,00 Ft‎

Szállítás: 24 órán belüli megrendelés esetén munkanapon 14:00 óráig

Leírás

A TSL Highlander Tour egy hótalp az Expert családból, egyszerű és gyors felkapcsolással a cipőre. Kifogástalan stabilitást és effektív mozgást biztosít bármilyen hóban. Ideális a nehéz terepekre is.

Alak: Rocker hajlítás
A hótalp Rocker hajlítású az egész felületén. így segít, hogy a láb a helyes nyomokban mozogjon a legnehezebb terepeken is.

* Sound and Shock absorbing System (SSAS) - semmi sem zavaróbb, mint a hangos léptek a csendes tájon, épp ezért a TSL létrehozott egy egyedi rendszert a nem kívánatos zajok és rezgések elnyelésére.

* Elülső fogak a maximális trakcióhoz a meredek terepeken is. Rozsdamentes acélból készült.
* Az oldalsó fogak a keret oldalain biztosítják a kifogástalan mozgást.
* Hourglass shape - homokóra alak a könnyű és természetes járáshoz.
* 3D tervezés a jobb trakcióhoz a traverzeken.
* Strukturált keret átlós merevítéssel, mely segít a kényelem növelésében és a puha hóban való mozgásban.
* Contact grip - TSL szabadalmaztatás. Egy kompozit részről van szó, mely megtalálja alkalmazását a meredek lejutásoknál.

Kötés - fixáció:
* A pántos rendszer csatokkal és puha párnázással azt jelenti - a hótalp gyors, kényelmes és pontos beállítása az Ön cipőjére.
* Lock Adjustment - a méretbeállítás memória rendszere. A sarokrészen helyezkedik el és lehetővé teszi a gyors és könnyű méretbeállítást, mely beállítva marad a következő (jövőbeli) használathoz.
* Lateral Adjust - ez a kötés nagyobb kényelmet biztosít, az oldalsó állító rendszernek köszönhetően szélesebb cipőkhöz is alkalmas.
* Az Ankle Pre-Adjust lehetővé teszi a lábfejen lévő kényelmes pánt központosítását és permanens beállítását a helyes helyzetbe.
* Easy Ascent Heel - a sarok emelése be van sorolva a kötésbe. Egy egyszerű benyomással lefelé aktiválódik, például túrabottal.

Paraméterek:
* tömeg: 885 g/db
* terhelés: 30-80 kg
* méretek: 52.5 x 19 cm
* cipőméret: EU 37-44