Reduced price! TSL Symbioz Hiker S pearly white hótalp View larger

TSL Symbioz Hiker S pearly white hótalp

nincs raktáron

32 625,00 Ft‎

   (25 688,98 Ft‎ Áfa nélkül)

Reduced price!

-50%

65 250,00 Ft‎

Szállítás: Jelenleg a termék nem elérhető, kérjük, tájékozódjon a rendelkezésre állás időpontjáról!

Leírás

A TSL Symbioz Hiker a Symbioz csalás utolsó tagja. A Hyperflex konceptnek köszönhetően kiválóan alkalmazkodik a terephez és a gyaloglás vele természetes. Tapasztalja meg a szimbiózist a természettel a konnyu, simuló és maximálisan kényelmes Symbioz Hiker hótalpakkal. A méret beállítása sosem volt egyszerubb - elég a piros biztosítékot megnyomni a hótalpak kozepén és beállítani a hótalpak méretét.

* Natural Stride
Hyper-flexibilis és konnyu keret, ergonomikus síkotéssel biztosítja az egyenetlen terephez való igazodást és a kért vontatást.

* Vontatás - eddig egy hótalp sem nyújtott ilyan nagyszeru tapadást és vontatást. A vertikális és elulso faogak kombinációjával ellenorzés alatt tartja az ereszkedést és a mászást. A rugalmas keret másolja a terep egyenetlenségét, kiváló stabilitást és teljes biztonságot biztosít. Az elulso fogak maximális vontatást biztoaítanaka meredek lejton. A vertikális ékek kituno vontatást és a lejton való kontrollt akár a nagy puha hóbanis biztosítják.

* Kényelem és komfort Easy Ascent a sarok emelése, bele van tervezve a síkotésbe. Egyszeru lenyomással lehet aktiválni, például pálcával.

* Sound and Shock absorbing System (SSAS) - semmi sem zavaróbb, mint a hangos gyaloglás a csendes tájon, ezért a TSL egy egyedülálló rendszert fejlesztett ki a nem kívánt hangok és rezgések elnyelésére.

* Lateral Adjust - a kötés nagyobb kényelmet nyújt az oldalsó kezeléssel, melynek köszönhetően alkalmas a széles cipőkre is.

Paraméterek:
* tömeg: 960 g / db
* teherbírás: 30 - 80 kg
* méret: 52.5 x 19 cm
* fogak: 8 + 2 elulso
* méret: 39 - 47