ZAJO Litio W T-Shirt SS fluo coral póló

1 db készleten

7 220,00 Ft‎

   (5 685,04 Ft‎ Áfa nélkül)

Szállítás: 24 órán belüli megrendelés esetén munkanapon 14:00 óráig

Leírás

Szuperkönnyű, lélegző, szintetikus anyagból készült, rövid ujjú alsó réted, amely gyorsan elvezeti a nedvességet. Könnyű, gyorsan száradó és egyszerű kinézetű póló, ami szuper-könnyűsúlyú DELTAPEAK anyagból készült. Használhatod alsó rétegként vagy nyáron terepfutáshoz, túrázáshoz vagy kerékpározáshoz, de szabadidős ruhaként is tökéletes szolgálatot tesz. Úgy tart szárazon, hogy az izzadságot az anyag felszínére vezeti, ahonnan az könnyen elpárolog. Ez a póló azt az érzetet kelti, hogy semmi nem fedi vállaid. Litio: ha számít a súly.

* Könnyűsúlyú
* Lélegző
* Gyorsan száradó
* UV-szűrős
* Puha tapintású
* Tartja és könnyen visszanyeri formáját
* Anatómiai kialakítás az illeszkedésért és kényelemért
* Sportos általános szabás
* A lapos varratok megakadályozzák a kidörzsölődést és növelik a kényelemérzetet

Anyag: DELTAPEAK™
Szintetikus / természetes: Szintetikus
Underwear material: Szintetikus
Tömeg: 68 g
Struktúra: 100% Polyester

Care
A poliészter ruházat kézzel vagy mosoógépben is tisztítható, kímélő program használatával, 30°C-on, általános mosószer használatával, öblítő nélkül. Sose használjunk öblítőt! A poliészter szálak ellenállóbbak a magas hőmérséklettel szemben, mint a polipropilén így a ruházat vasalható a legalacsonyabb fokozaton, habár gőzölés a legideálisabb. A ruházat szárítóban nem szárítható. Teregetve szárítás ajánlott. Ne csavarjuk ki.

UPF: 15

DELTAPEAK™
DELTAPEAK™ is a balanced, ultra-high-functionality material which achieves a sophisticated fusion of comfort and the various features required in sports such as light weight and stretch. It supports a full range of sport activities.

S - Magasság: 166-170 cm, Mellkas: 89-93 cm
M - Magasság: 170-174 cm, Mellkas: 94-98 cm
L - Magasság: 174-178 cm, Mellkas: 99-103 cm