ZAJO Lhotse 52 black hátizsák

1 db készleten

39 090,00 Ft‎

   (30 779,53 Ft‎ Áfa nélkül)

Szállítás: 24 órán belüli megrendelés esetén munkanapon 14:00 óráig

Leírás

A Lhotse 52 kifejezetten hosszú túrákhoz, utazásokhoz és nehéz körülményekhez tervezett hátizsák. A hátizsák kivitelezése során tartós és rendkívül könnyű Nylon és Cordura anyagokat használtunk. Három rekeszből áll a hátizsák, a főrekesz elölről és alulról is hozzáférhető a legpraktikusabb pakolhatóságért. Egész éves használatra és intenzív igénybevételre tervezve. Tökéletes társad lesz akár egy Karakorum túrára készülsz, akár egy laza, tóparti kempingezésre. Az állítható hátrész optimális és ergonomikus tartást biztosít és a legkülönbözőbb testfelépítésekhez is remekül illeszkedik. A profi tervezésnek köszönhetően a hát és a hátizsák közötti terület szellőzése és a vállakra nehezedő súlypontokon a nedvesség-elvezetés nem probléma többé. A háromrekeszes kivitelezésnek köszönhetően a zsák többféleképpen is használható. Ha csak hostelról-hostelre utazgatsz, vagy könnyű kempingezésre mész, akár bőröndként is használhatod. Az elülső 3D zseb tökéletes tárolóhely esődzseki vagy az olyan, kisebb tárgyak tárolására, amit szeretnél kézközelben tartani. A felső rekeszt a mindennapi használatú felszerelésed tárolására ajánljuk. A középső rész a tiszta ruha, az alsó rekesz pedig a szennyes vagy a 3 évszakos hálózsákod tárolására kiváló. A túrabotodat is könnyen felcsatolhatod a zsákra, a beépített esőhuzat pedig szárazon tartja a hátizsákodat. Utóbbit használhatod ülőpárnaként is, ha vizes helyre kell leülnöd, akár a hátizsákot használva ülőalkalmatosságként. A piacon elérhető legjobb és legerősebb anyagokat, prémium minőségű összetevőket és márkákat használtunk: Cordura, Nylon, NIFCO/Duraflex, YKK. A kétrekeszes kivitelezésnek köszönhetően a zsák többféleképpen is használható. Ha csak hostelról-hostelre utazgatsz, vagy könnyű kempingezésre mész, akár bőröndként is használhatod. Az elülső 3D zseb tökéletes tárolóhely esődzseki vagy az olyan, kisebb tárgyak tárolására, amit szeretnél kézközelben tartani. A felső rekeszt a mindennapi használatú felszerelésed tárolására ajánljuk. Az alsó rész a ruhák és a hálózsák tárolására kiváló. A túrabotodat is könnyen felcsatolhatod a zsákra, a beépített esőhuzat pedig szárazon tartja a hátizsákodat. Utóbbit használhatod ülőpárnaként is, ha vizes helyre kell leülnöd, akár a hátizsákot használva ülőalkalmatosságként. A piacon elérhető legjobb és legerősebb anyagokat, prémium minőségű összetevőket és márkákat használtunk: Cordura, Nylon, NIFCO/Duraflex, YKK.

* 2 rekesz
* YKK® cipzárak
* NIFCO/DURAFLEX® csatok
* Cipzáras kulcstartó zseb
* Egy belső zseb
* A kihajtható belső rész segítségével a mérete megnövelhető
* Velcro ivótasak tartó
* szívószál kivezető nyílással (az ivótasak nem tartozék)
* Alsó cipzáras zseb az esőhuzatnak
* Tartozék lecsatolható esőhuzat
* Felső kompressziós heveder
* Kompressziós hevederekkel ellátott hálós oldalzsebek
* Alsó felszereléstartó hevederek
* 2 túrabottartó fül
* Cipzáras vállzseb
* Rejtett oldalsó kompressziós hevederek
* Elülső 3D cipzáras zseb
* Felső cipzáras zseb
* Plusz cipzáras belső zseb az értékek tárolására
* U-alakú cipzáras elülső nyílás a főrekeszen
* Lecsatolható párnázott csípőöv
* Állítható hátrész
* A sisaktartó a hátizsák tartozéka

Űrtartalom: 52 l
Anyag: YKK®, Duraflex®, Cordura®, RainXpert
Entrance: top, front, down
Side pockets: Igen
Integrated rain cape: Igen
Possibility of hydrapack: Igen
Tömeg: 2100 g
Méret: 76 x 30 x 27 cm
Külső réteg anyaga: 100% Nylon 6 & Nylon 6.6, 330D Rip-stop + DWR(C6) + PU x 2
Bélés: 100% Nylon
Shell fabric 2: 100% Polyester HD CORDURA + DWR(C6) + PU x 2

Care
Használat után, tárolás előtt bizonyosodjunk meg arról, hogy a hátizsák teljesen száraz. A nedvesség ugyanis kedvező környezetet teremt a penészgomba megtelepedéséhez a szövetben, ami károsítja és gyengíti a szálakat. Óvjuk a magas hőmérséklettel, fehérítőszerekkel, közvetlen napfénnyel való érintkezéstől. Ha a hátizsák nagyon piszkos lett és mindenképpen meg szeretnénk tisztítani, tegyük ezt langyos víz, szappan, puha kendő vagy szivacs segítségével, majd alaposan szárítsuk meg a friss levegőn. Soha nem mossuk mosogépben és ne szárítsuk szárítógépben!

YKK®
AZ YKK termékeket az iparág minden területén meg lehet találni. Az YKK sokféle cipzárt, gombot, patentot, csatot és rögzítéseket gyárt. Termékeinek magas minősége általánosan elismert és közismert.

Duraflex®
Jólismert márka, amely műanyag csatokat és rögzítőelemeket gyárt hátizsákokhoz és különféle felszerelésekhez. Az USA-ban alapították, ma már az egész világon használják termékeit.

Cordura®
A Cordura® egy speciális poliamid rost, aminek nagyon nagy a kopásálósága és a szakítószilárdsága. Ezeket a tulajdonságait egy a felszínére alkalmazott hőkezelésnek köszönheti (a forró levegő a mikroszkopikus vékonyságú szálakat összeolvasztja, ezzel egy durva vászonszövethez hasonló felszínt képezve).

RainXpert
A RainXpert technológia egyszerre biztosít védelmet és szolgáltat kellmes belső mikroklímát. Mikroszkopikus pórusokat alkotó kenést alklamaz, amit stabilan a külső anyagra laminálunk. A pórusok lehetővé teszik az átlélegzést, miközben vízállóságot biztosítanak.