ZAJO Gasherbrum Neo Jkt syrah bunda

nincs raktáron

26 100,00 Ft‎

   (20 551,18 Ft‎ Áfa nélkül)

Szállítás: Jelenleg a termék nem elérhető, kérjük, tájékozódjon a rendelkezésre állás időpontjáról!

Leírás

Kényelmes a városban és a hegyekben egyaránt. Kétrétegű, vízálló kabát, sokoldalú darab. Egyformán jól helytáll a hegyekben és a zsúfolt utcákon is. A vízhatlan 360 Vertigo anyag kiemelten ellenálló a kopással, súrlódással és még 15 000 mm-es vízoszloppal szemben is. A minőségi poliuretán szegés meggátolja a nedvesség bejutását és egyúttal elég lélegző ahhoz, hogy meggátolja az felesleges izzadást,A hónaljakban cipzáros nyílások találhatók a még jobb szellőzésért. A kapucni még váratlan időjárási helyzetekben is tettre kész. Ami a praktikusságot illeti, a belső és külső és zsebek, a kétoldalas cipzár két szánnal vagy az állítható velcro mandzsetták jó, ha kéznél vannak. A vízhatlanságot ragasztott varrásokkal és magas minőségű YKK cipzárokkal növeltük. A kulcsfontosságú helyek keményítései óvnak a szakadásoktól. Akár a természetben, akár a városban legyél ez a dzseki mindehol jól érzi magát. És vele együtt te is.

* A DWR bevonat (Durable Water Repellent – „tartósan vízlepergető”) segít lepergetni a vizet a anyag felületéről
* A ragasztott varrások plusz vízhatlanságot biztosítanak
* Levehető teljesen állítható kapucni laminált szegéllyel
* Cipzárok a hónaljrészen a könnyű szellőzésért
* Laminált perem cipzár alatt állvédővel
* Az YKK vízhatlan AquaGuard® cipzáraival szerelve
* Belső cipzáros zseb
* Két cipzáros oldalzseb hajtókával védve
* Állítható rugalmas derékrész zsinórral
* Laminált kivágott Velcro mandzsetta állítók
* Hálózott hátrész
* Velúrbetét a nyak belső részén
* A zsinórozott cipzárfülek halkabbak és könnyebb megragadni őket
* Megjegyzés: Az YKK AquaGuard® cipzárai annak ellenére hogy nagy vízlepergető képességűek nem vízhatlanok. Nem javasoljuk olyan dolgok zsebben való tárolását amelyeknek árt ha nedvességgel érintkeznek

Anyag: 360 Vertigo 2, YKK®
Vízálló: Igen
Vízállóság: 15000 mm H2O
Szélálló: Igen
MVTR áteresztőképesség:  15000 gr/m²/24h (JIS L 1099 B2)
Tömeg: 615 g
Külső réteg anyaga: 100% Polyester + PU
Bélés: 100% Polyester

Care
Minden membránnal ellátott terméket automata mosógépben, műszálas anyagokhoz való kímélőprogramon mossunk, 30° °C-os hőmérsékleten. Ajánlott speciális, folyékony mosószer használata melyek jobban oldódnak, mint hagyományos társaik. A hagyományos mosószerek eltömíthetik a membrán pórusait ezáltal csökkentve a lélegzőképességet. Ha mosógépben mossuk, állítsunk egy vagy két plusz öblítő-fázist, hogy a mosószer teljesen kioldódjon a szövetből. Ne használjunk öblítőszert. Az erősen szennyezett ruhadarabokat be kell áztatni és gépben vagy kézzel kókusz szappannal kell mosni. Ha kézzel mossuk, ne dörzsöljük erősen. A ruhadarabot finoman nyomkodjuk át aztán öblítsük át többször. Kerüljük az erős nyomást, kézzel való kicsavarást mivel ez károsíthatja a membránt. Mosás után hagyjuk a vizet kicsöpögni az anyagból, úgy, hogy szobahőmérsékleten van kiakasztva. Ha tisztíttatjuk kérjük a tiszta, desztillált oldatban való öblítést és impregnálóval befújást. Ugyan minden membrános ruházatunk tartósan vízlepergető réteggel (DWR) készül, ez ledörzsölődhet a mechanikai igénybevétel, kémiai hatások vagy hőmérséklet ingadozás hatására. A vízlepergető réteg élettartama függ az ápolástól és az igénybevétel mértékétől. Figyelem, a vízlepergető és vízhatlan tulajdonságok nem összetévesztendők! A csökkent vízlepergető képesség esős időben mutatkozik meg, ilyenkor nem formálódnak cseppek az anyag felületén és a víz átáztatja a felső szövetréteget. Az ázott szövet nehézkessé válik, a kialakuló vízréteg pedig csökkenti a lélegzőképességet. A vízlepergető képesség megújítható, ha a terméket megfelelő, impregnáló mosószerrel mossuk. Továbbá mosás után ajánlott impregnáló spray használata az anyag felszínén. Ilyen impregnálók outdoor boltokban szerezhetőek be.

360 Vertigo 2
A 2. szintű 360 Vertigo különféle első osztályú textilszálakból készült poliuretán lamináttal. A laminát kifelé elvezeti a testpárát, ugyanakkor kizárja a kívülről érkező vízet.

YKK®
AZ YKK termékeket az iparág minden területén meg lehet találni. Az YKK sokféle cipzárt, gombot, patentot, csatot és rögzítéseket gyárt. Termékeinek magas minősége általánosan elismert és közismert.

XS - Magasság: 172-176 cm, Mellkas: 89-93 cm
S - Magasság: 176-180 cm, Mellkas: 94-98 cm
M - Magasság: 180-184 cm, Mellkas: 99-103 cm
L - Magasság: 184-188 cm, Mellkas: 104-108 cm
XL - Magasság: 188-192 cm, Mellkas: 109-113 cm
XXL - Magasság: 192-196 cm, Mellkas: 114-118 cm
XXXL - Magasság: 192-196cm , Mellkas: 119-123 cm