TENDON Master 8.9mm 50m CS red kötél View larger

TENDON Master 8.9mm 50m CS red kötél

nincs raktáron

35 090,00 Ft‎

   (27 629,92 Ft‎ Áfa nélkül)

Szállítás: Jelenleg a termék nem elérhető, kérjük, tájékozódjon a rendelkezésre állás időpontjáról!

Leírás

A Tendon Master 8.9 mm egy univerzális hegymászó kotél, Complete Shield tervezéssel. Szabadalmaztatott, mint egyszeru, iker vagy félkotél. Alkalmas a hosszabb sportmászásra és a hegyekben való mászásra. Alacsony súllyal és az impregnációnak koszonhetoen kiváló vízállósággal és kopásállósággal rendelkezik.

TEFLON®
A Tendon hegymászó kotelek a DuPontTM TEFLON fabric protector engedéllyel készulnek. A TEFLON TM réteggel ellátott kotelek kulonleges víz- és kopás ellenállósággal rendelkeznek. A TEFLON szintén segít megelozni a porszemcsék bejutását a kotél belsejébe, így noveli az élettartamát.

Paraméterek:
* átmérő: 8.9 mm
* tömeg: 52 g/m
* az UIAA zuhanások száma: 5 / 29 / 16
* megtartási rántás: 8.7 kN / 9.6 kN / 6.1 kN
* köpenycsúszás: 0 mm
* statikus nyúlás: 6.9%
* dinamikus nyúlás: 33% / 27% / 30%
* csomózhatóság: 0.8
* tanúsítvány: EN 892, CE 1019

Complete Shield
Complete Shield Tervezés A kotél maximális kezelése, magasfokú vízállósággal és kopás elleni védelemmel. Az új progresszív metódus, a Nanotechnology-nek koszonhetoen a kotél kulso és belso részén egyenletesen van kis részekben felvíve a TEFLON Eko felulet, mely a kotél egész feluletén majdnem teljesen vízálló réteget képez, így nem jut be a belso részbe a víz, por és piszok. A COMPLETE SHIELD egy új impregnáció, mely kiválóan noveli a Tendon kotél élettartamát.

Hosszú kötelet: 50 m

Szín: piros