A www.extremoutdoor.hu internetes bolt jogi záradéka.

Copyright:

Minden felhasznált anyagok, melyek publikálva vannak a www.extremoutdoor.hu weboldalain, szerzői jogi védelem alatt állnak. A termékek és szolgáltatások, melyek ezeken az oldalakon vannak feltüntetve, a róluk szóló információk és ezek ábrázolása védve lehetnek az érintett személyek további jogaival. A termékek, szolgáltatások, cégek és társaságok megnevezései és megjelölései, a tulajdonosok bejegyzett védjegyeivel rendelkezhetnek.

A www.extremoutdoor.hu weboldalak bármely része, az Extrem Outdoor Hungary Kft. tulajdonában áll, különösen az árúsított termékek leírásait és ábrázolásait (a termékek fényképeit) szigorúan tilos sokszorosítani elektronikus vagy mechanikus úton és a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni a szerzői jog tulajdonosának írásbeli engedélye nélkül.

Felelősség:

Ugyanakkor figyelmeztetjük, hogy a www.extremoutdoor.hu oldalain szereplő információk részben át vannak véve más oldalaktól és tartalmazhatnak bizonyos technikai pontatlanságokat, vagy typografikus hibákat. A weboldalak üzemeltetője bármikor megváltoztathatja előzetes figyelmeztetés nélkül a termékeket és szolgáltatásokat, melyek a weboldalakon találhatóak és nem garantálja a megadott tartalom pontosságát.